Alles voor uw dagelijkse verzorging

Zekerheid voor alles, alles voor de zomer 

Voor veel mensen is de zomer het mooiste seizoen van het jaar. Als de zon schijnt en de temperaturen stijgen, gaat u lekker naar buiten. En gaat u, als het even kan, op reis in de zomervakantie. 

Toch zijn er ook wat zomerse ongemakken waar u tegenaan kunt lopen. Muggen en andere insecten houden namelijk ook van de zomer. En omdat u meer buiten bent, is een schram of schaafwond snel opgelopen. Uiteraard moet u ook voorbereid zijn op de kracht van de zon. Zonverbranding voelt vervelend en is niet goed voor de huid. Zekerheid gaat voor alles, dus met ons advies kunt u met een goed gevoel de zon in. 

Lees snel verder zodat u alles voor de zomer op tijd in huis hebt.

Alles voor op reis

Verlichting van pijn en jeuk

In de zomer zorgen insecten traditiegetrouw voor meer ongemak. Daarom is de kans groot dat u gestoken of gebeten wordt. Vaak zorgt dit voor een vervelende jeuk of pijn. 

Nestosyl kan worden gebruikt ter verlichting van plaatselijke jeuk, insectenbeten en oppervlakkige schaafwonden. Nestosyl crème bevat pramocaïne en zinkoxide. Pramocaïne werkt lokaal pijn- en jeukstillend. Zinkoxide heeft een verkoelende werking. Samenvattend werkt Nestosyl pijn- en jeukverlichtend. 

Bescherming tegen muggen en teken

Natuurlijk wilt u liever voorkomen dan genezen. Met name op tropische bestemmingen wilt u graag goed beschermd zijn tegen muggen en andere insecten, die soms hele vervelende ziektes met zich meedragen. Care Plus Deet draagt bij aan de bescherming tegen teken en andere insecten. In combinatie met bedekkende kleding, bent u uitstekend beschermd.

Gaat u op reis naar een plek waar het risico op malaria, knokkelkoorts of gele koorts groot is? Dan mag u Care Plus Deet beslist niet vergeten. 

Lekker slapen, ook op reis

Voor sommige mensen is het lastiger slapen op reis. Er zijn andere geluiden om u heen, en misschien staan de buurkinderen ’s ochtends wel een stuk vroeger op. Daarom is het fijn om prettig zittende oordoppen mee te nemen. Met de oordoppen van Alpine heeft u stilte binnen handbereik. 

Zonnen zonder zorgen

Voor veel mensen staat de zomer in het teken van de zon. Heel logisch, maar het is wel belangrijk om verantwoord met de kracht van de zon om te gaan. Met dit advies kunt u zonder zorgen de zon in:

Klaar voor de vakantie?

Heeft u nog niet alles in huis voor de zomer? Ga dan naar een BENU Apotheek bij u in de buurt. Voor het online bestellen van al uw zonproducten bezoekt u zorgvoormijnhuid.nl.

Zekerheid gaat voor alles, dus met ons advies kunt u goed voorbereid op reis. 

Zekerheid voor alles

Gezondheid is heel belangrijk voor u. En als het om uw gezondheid gaat, kiest u voor zekerheid. In onze nieuwe campagne staat dit thema dan ook centraal: Zekerheid voor alles!

Uzelf goed verzorgen is belangrijk voor uw gezondheid. Elk seizoen vraagt om een andere verzorging, daarom staat elke 2 maanden een nieuw thema centraal in onze campagne. U krijgt tips en advies over zelfzorg, zodat u goed voorbereid bent op het komende seizoen.

Apotheken krijgen een hoge waardering op deskundigheid over zelfzorg. Dit staat in de GfK Zelfzorgmonitor van 2017. De apotheek is een plek waar u kunt vertrouwen op goed advies en het vakmanschap van onze apothekers en assistenten. 
Speciaal daarvoor hebben we het Zelfzorg keurmerk. Dit keurmerk laat zien dat u bij BENU terecht kunt voor deskundig advies over zelfzorg.