Alles voor een gezonde leefstijl

leestijd 4 minuten·747 woorden

Uw huid is een belangrijk orgaan als het om uw gezondheid gaat. Het vormt de eerste barrière tegen invloeden van buitenaf, dus is het belangrijk dat de huid goed verzorgd wordt.

Genoeg bewegen is ook van belang voor uw gezondheid. Als uw lichaam na de kou van de winter iets stijver is, helpen we u graag een handje met Midalgan. Om de laatste verkoudheid uit de weg te ruimen, hebben we de producten van Bisolvon voor u.

Naast gezonde voeding is voldoende beweging van belang voor uw gezondheid. In de winter kan uw lichaam stijver en gevoeliger aanvoelen. We helpen u graag een handje met bijvoorbeeld de producten van Midalgan**. Deze producten maken de spieren en gewrichten weer warm en soepel. Om de laatste verkoudheid uit de weg te ruimen, kunnen we u helpen met de producten van Bisolvon. Bisolvon 2-in-1* ondersteunt bij droge en vastzittende hoest.

Ons advies voor een voorjaar vol energie

Een gezonde huid helpt

Zoals gezegd is de huid een belangrijk orgaan. Het beschermt ons bijvoorbeeld tegen zon, wind en andere invloeden van buitenaf. Hoe gezonder uw huid is, hoe beter de huid zijn werk kan doen. Gebruik de producten van Vichy voor een vitale, gezonde en stralende huid. U krijgt nu het kookboek “Gezonder met Viv”, vol gezonde recepten, cadeau bij € 20,- aankopen van Vichy! Zo verzorgt u de huid ook van binnenuit.

De laatste kou uit de lucht

De kans is aanwezig dat u nog met een verkoudheid te maken krijgt, deze maanden. Een gezonde leefstijl kan dat helpen voorkomen, maar Bisolvon 2-in-1* kan u ondersteuning bieden bij uw verkoudheid. Bijvoorbeeld Bisolvon 2-in-1 Suikervrij, dit lost droge en vastzittende hoest snel op. Zo ervaart u minder ongemak door de kou.

Stijve en vermoeide spieren?

Door regelmatig te sporten, blijft uw conditie op peil. Dat is belangrijk voor een energiek en vitaal gevoel. Maar soms weerhouden stijve en vermoeide spieren u. In dat geval gebruikt u de crème van Midalgan**. Midalgan helpt bij stijve en vermoeide spieren door bijvoorbeeld kou, tocht of temperatuurwisselingen.

Tips voor een gezonde leefstijl

We zijn alweer in de laatste maanden met de R in de maand. Om ook in deze periode fit te blijven, geven we u graag wat tips. In combinatie met onze producten blijft u zo in conditie!

Allereerst is het belangrijk om gezond te eten. Dat betekent niet alleen dat u elke dag voldoende groente en fruit eet, maar ook dat u een afwisselend dieet aanhoudt. Kies de volgende keer bij het doen van de boodschappen eens voor iets wat u anders nooit eet en verras uzelf.

Voldoende slaap is ook niet te onderschatten. Gemiddeld heeft een volwassene tussen de 7 en 9 uur slaap nodig. Wanneer u slaapt, heeft uw lichaam de mogelijkheid om te herstellen van de dag. Zo blijft uw weerstand op niveau, wat helpt om gezond te zijn.

Tot slot is het van belang dat u voldoende beweegt. Daarvoor hoef je niet naar de sportschool. Een wandeling van 30 minuten per dag is al voldoende.

Alles voor uw gezondheid

Heeft u nog niet alles in huis voor uw dagelijkse verzorging? Ga dan naar een BENU Apotheek bij u in de buurt.

Alles voor uw stralende huid

Heeft u nog niet alles in huis voor uw dagelijkse verzorging? Ga dan naar een BENU Apotheek bij u in de buurt.

Zekerheid voor alles

Gezondheid is heel belangrijk voor u. En als het om uw gezondheid gaat, kiest u voor zekerheid. In onze nieuwe campagne staat dit thema dan ook centraal: Zekerheid voor alles!

Uzelf goed verzorgen is belangrijk voor uw gezondheid. Elk seizoen vraagt om een andere verzorging, daarom staat elke 2 maanden een nieuw thema centraal in onze campagne. U krijgt tips en advies over zelfzorg, zodat u goed voorbereid bent op het komende seizoen.

Apotheken krijgen een hoge waardering op deskundigheid over zelfzorg. Dit staat in de GfK Zelfzorgmonitor van 2017. De apotheek is een plek waar u kunt vertrouwen op goed advies en het vakmanschap van onze apothekers en assistenten. Speciaal daarvoor hebben we het Zelfzorg keurmerk. Dit keurmerk laat zien dat u bij BENU terecht kunt voor deskundig advies over zelfzorg.