Alles voor een stralende huid in de winter

leestijd 4 minuten·661 woorden

Bereid u voor op de winter

In de wintermaanden kan uw huid wel wat extra ondersteuning gebruiken. Soms kan uw huid bijvoorbeeld ruw en schraal aanvoelen. Daarom geven we u bij BENU verschillende tips hoe u uw huid in de winter kan verzorgen. We hebben een breed assortiment verzorgingsproducten. Voor elk huidtype hebben wij een passend product!

Ook uw innerlijke verzorging is in de winter belangrijk. Kunt u een steuntje in de rug gebruiken? Dan hebben we verschillende producten die u ondersteuning bieden. Verlicht uw hoest bijvoorbeeld met Bronchostop hoestdrank* of uw symptomen bij griep of verkoudheid met A.Vogel Echinaforce tabletten**.

Stoppen met roken? Wij bieden producten die de symptomen van stoppen met roken kunnen verlichten.

*Bronchostop hoestdrank is een traditioneel kruidengeneesmiddel dat wordt gebruikt als slijmoplossend middel bij hoest en voor verzachting van de keel tijdens een verkoudheid. De toepassing is uitsluitende gebaseerd op reeds lang bestaand gebruik. Lees voor gebruik de bijsluiter.

**Echinacea. A.Vogel Echinaforce tabletten zijn gemaakt uit de extracten van de Echinacea purpurea. Traditioneel kruidengeneesmiddel . De toepassing is uitsluitende gebaseerd op reeds lang bestaand gebruik. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Ons advies voor een stralende winter

Help uw huid een handje

De producten van Eucerin ondersteunen en herstellen de huid. Met de pH5 productlijn beschermt u de gevoelige huid van uw lichaam en gezicht. Voor een gladde huid gebruikt u producten uit de Eucerin Hyaluron-Filler lijn. Hiermee worden fijne lijntjes en rimpels verminderd.

Ook stoppen met roken?

Veel mensen grijpen het begin van het nieuwe jaar aan om te stoppen met roken. U kunt het natuurlijk helemaal zelf proberen, maar met de producten van Nicotinell wordt het makkelijker! Nicotinell* verlicht de 5 symptomen als u wilt stoppen met roken.

Ondersteun uw weerstand

In de winter kan u soms wel wat hulp gebruiken om uw keel en luchtwegen te verzachten en de schrale huid te verlichten. Daro heeft verschillende producten in het assortiment die de keel verzachten, bijvoorbeeld Thijmsiroop, Vaseline of Zoutoplossing**.

Cadeautip!

Opzoek naar een leuk cadeautje voor de feestdagen? Verwen uzelf of iemand anders met een leuk cadeautje uit onze verzorgingslijn.

Geldig t/m 31 januari 2019.

*Nicotinell is een geneesmiddel, lees voor gebruik de bijsluiter. De werkzame stof is nicotine. Niet gebruiken als u jonger bent dan 18 jaar of niet-roker bent.

**Daro Thijmsiropen, Vaseline of Zoutoplossing zijn gezondheidsproducten. Lees voor het kopen de informatie op de verpakking.

Help uw huid de winter door

In de koude wintermaanden kan uw huid alle hulp gebruiken die het kan krijgen. Met goede verzorgingsproducten straalt uw huid ook in de winter van gezondheid. Door het koude weer kan uw huid extra gevoelig zijn of droog worden. Blijf uw huid daarom goed hydrateren met een dagverzorging en bodylotion. In de apotheek adviseren wij u graag welk product het beste bij u past.

Nu op alle Vichy 20% korting. Bij diverse Vichy anti-aging dagcrème krijgt u naast 20% korting ook nog 2 gratis mini’s in een mooie giftbox cadeau. OP=OP. Geldig t/m 31 januari 2019.

Alles voor uw stralende huid

Heeft u nog niet alles in huis voor uw dagelijkse verzorging? Ga dan naar een BENU Apotheek bij u in de buurt.

Zekerheid voor alles

Gezondheid is heel belangrijk voor u. En als het om uw gezondheid gaat, kiest u voor zekerheid. In onze nieuwe campagne staat dit thema dan ook centraal: Zekerheid voor alles!

Uzelf goed verzorgen is belangrijk voor uw gezondheid. Elk seizoen vraagt om een andere verzorging, daarom staat elke 2 maanden een nieuw thema centraal in onze campagne. U krijgt tips en advies over zelfzorg, zodat u goed voorbereid bent op het komende seizoen.

Apotheken krijgen een hoge waardering op deskundigheid over zelfzorg. Dit staat in de GfK Zelfzorgmonitor van 2017. De apotheek is een plek waar u kunt vertrouwen op goed advies en het vakmanschap van onze apothekers en assistenten. Speciaal daarvoor hebben we het Zelfzorg keurmerk. Dit keurmerk laat zien dat u bij BENU terecht kunt voor deskundig advies over zelfzorg.

KOAG KAG-nr. 4206-1118-1858