Alles voor het buitenleven

Na een lange winter is het altijd genieten als het voorjaar aanbreekt. De zon laat zich vaker zien, de bloemen en planten gaan bloeien en u bent ongetwijfeld vaker buiten te vinden.

Het is in het voorjaar heel belangrijk uw huid goed te beschermen tegen de zon. Niet alleen tegen verbranden, maar ook tegen het ontstaan van pigmentvlekken. Door de startende bloei van planten, bomen en bloemen kunt u bovendien last krijgen van hooikoorts. Prevalin Direct* helpt u bij deze ongemakken. Tegen de teken die welig tieren in het hoge gras gebruikt u Care Plus.

Campagne alles voor het buitenleven

Ons advies voor een onbezorgd buitenleven

Bescherm uw huid

Het is natuurlijk heel verleidelijk om volop van de zon te genieten, nu deze zich na de winter weer laat zien. Wat veel mensen zich helaas niet beseffen, is dat de huid juist nu extra bescherming nodig heeft. De relatief bleke huid is extra gevoelig voor schadelijke UV-straling. Bekijk de producten van Vichy, Eucerin of La Roche-Posay Anthélios en ontdek wat het beste bij uw huid en behoeften past.

Kleine ongemakken, zo opgelost

In het voorjaar vliegen de pollen massaal door de lucht. De producten van Prevalin Direct* ondersteunen bij eventuele allergische reacties. Bent u graag buiten, bijvoorbeeld in het bos? Dan beschermt u zichzelf tegen teken met de producten van Care Plus. Heeft u zich buiten bezeerd en is uw huid beschadigd? Dan hebben we de producten van Hansaplast voor u!

Het ongemak van voorjaarspollen

Veel mensen krijgen in het voorjaar te maken met allergische reacties door de vele pollen in de lucht. Dat is behoorlijk vervelend, maar met de producten van Prevalin Direct* hoeft het u niet dwars te zitten. De sprays geven snel verlichting bij de verschijnselen van hooikoorts en vergelijkbare allergische reacties.

*Prevalin Direct is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Lees meer over het pollenseizoen en hooikoorts

Ons advies om goed voor uzelf te zorgen

Verantwoord zonnen

Onderschat de invloed van de voorjaarszon op uw relatief lichte huid niet! Geniet op verantwoorde wijze van de zon. Dat doet u door een verzorgende en beschermende crème met SPF te gebruiken. Bijvoorbeeld de zeer krachtige bescherming van Eau Thermale Avène SPF 50+ Spray.

Examenstress? Laat het gaan!

Met de examenperiode voor de deur neemt bij sommigen van ons de stress behoorlijk toe. A. Vogel Passiflora** helpt u ontspannen1 en A.Vogel Dormeasan** bevordert uw nachtrust1.

**Dit zijn gezondheidsproducten. Lees voor het kopen de informatie op de verpakking.1Valeriaan, citroenmelisse en passiebloem. Gezondheidsclaims in afwachting van Europese toelating.

Bescherming tegen teken

Teken zijn gevaarlijke dieren, omdat ze ons kunnen besmetten met de ziekte van Lyme. Daarom is het belangrijk dat u zich goed beschermt tegen tekenbeten. Daar krijgt u in deze periode weer eerder mee te maken, omdat u meer in de natuur te vinden bent. Met de producten van Care Plus bent u optimaal beschermd.

Lees meer over teken en tekenbeten

Campagne alles voor het buitenleven
*Korting geldt op allezonbescherming van Eau Thermale Avène. **PrevalinDirect is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.***Actie geldtop alle Prevalin Direct varianten. Geldigt/m 31 mei 2019. 

Tips voor verstandig genieten in de zon

In de lente is de zon al fel en uw huid nog licht en kwetsbaar. Het is daarom extra belangrijk om uw huid goed te blijven hydrateren en te beschermen met een verzorgende crème met SPF. U kunt de huid extra beschermen door het dragen van kleding en een zonnebril. Laat de huid langzaam weer wennen aan de zon. Tot slot blijft de huid in optimale conditie als u voldoende water blijft drinken.

Campagne alles voor het buitenleven
 *Korting geldt op hele assortiment van Vichy.Geldig t/m 31 mei 2019.

Alles voor uw gezondheid

Heeft u nog niet alles in huis voor uw dagelijkse verzorging? Ga dan naar een BENU Apotheek bij u in de buurt. 

Zekerheid voor alles

Gezondheid is heel belangrijk voor u. En als het om uw gezondheid gaat, kiest u voor zekerheid. In onze nieuwe campagne staat dit thema dan ook centraal: Zekerheid voor alles! Uzelf goed verzorgen is belangrijk voor uw gezondheid. Elk seizoen vraagt om een andere verzorging, daarom staat elke 2 maanden een nieuw thema centraal in onze campagne. U krijgt tips en advies over zelfzorg, zodat u goed voorbereid bent op het komende seizoen. Apotheken krijgen een hoge waardering op deskundigheid over zelfzorg. Dit staat in de GfK Zelfzorgmonitor van 2017. De apotheek is een plek waar u kunt vertrouwen op goed advies en het vakmanschap van onze apothekers en assistenten. Speciaal daarvoor hebben we het Zelfzorg keurmerk. Dit keurmerk laat zien dat u bij BENU terecht kunt voor deskundig advies over zelfzorg.

Campagne alles voor het buitenleven
KOAG KAG nr.: 4206-0319-1023