Alles voor over ADHD

Dagelijkse verzorging van uw gezichtshuid en de lichaamshuid is nodig. Zo blijft de huid zijn beschermende functie uitvoeren.

Voldoende hydratatie en bescherming tegen schadelijke invloeden is erg belangrijk. Met de juiste verzorging blijft de huid jong en soepel. Ook ziet u rimpels minder goed, net als oneffenheden zoals littekens en pigmentvlekken.

Ons advies, verzorg uw huid

Bied uw huid dagelijks hydratatie en bescherming

Met de producten van Vichy heeft u alles voor de dagelijkse verzorging van de huid. Gebruik bijvoorbeeld de rijke, snelwerkende dagcrème Aqualia Thermal. Deze crème verbetert de verspreiding van vocht en zorgt voor langdurige hydratatie. Heeft u een droge huid? Dan is deze crème heel geschikt.

Tips voor een jongere en egalere huid

Op een ouder wordende huid ontstaan rimpels. Dat komt omdat de rek afneemt. Gelukkig kunt u ervoor zorgen dat u rimpels minder goed ziet. Bijvoorbeeld met de Hyaluron-Filler dagcrème van Eucerin. Deze crème vult tekorten in de huid aan. Hierdoor worden rimpels van binnenuit opgevuld.

Verminder oneffenheden van de huid

De huid kan er door pigmentvlekken of littekens minder mooi uitzien. Met de gespecialiseerde huidverzorging van Bio-Oil vermindert u oneffenheden. Masseer de plekjes met een draaiende beweging. De littekens en pigmentvlekken worden dan steeds minder zichtbaar.

Een stralend gezicht in 3 stappen

Uw gezichtshuid heeft het zo nu en dan zwaar. Bescherm uw huid tegen straling, vuil en micro-organismen met het volgende plan. In 3 stappen krijgt uw gezicht een goede dagelijkse verzorging. Zo houdt u uw gezichtshuid het best in vorm.

  1. Maak uw huid schoon met een reinigingsproduct
  2. Herstel de vochtbalans van uw huid met een serum of booster
  3. Breng een verzorgende gezichtscrème aan met zonbescherming

Alles voor uw dagelijkse verzorging

Heeft u nog niet alles in huis voor uw dagelijkse verzorging? Ga dan naar een BENU Apotheek bij u in de buurt.

Zekerheid voor alles

Gezondheid is heel belangrijk voor u. En als het om uw gezondheid gaat, kiest u voor zekerheid. In onze nieuwe campagne staat dit thema dan ook centraal: Zekerheid voor alles!

Uzelf goed verzorgen is belangrijk voor uw gezondheid. Elk seizoen vraagt om een andere verzorging, daarom staat elke 2 maanden een nieuw thema centraal in onze campagne. U krijgt tips en advies over zelfzorg, zodat u goed voorbereid bent op het komende seizoen.

Apotheken krijgen een hoge waardering op deskundigheid over zelfzorg. Dit staat in de GfK Zelfzorgmonitor van 2017. De apotheek is een plek waar u kunt vertrouwen op goed advies en het vakmanschap van onze apothekers en assistenten. Speciaal daarvoor hebben we het Zelfzorg keurmerk. Dit keurmerk laat zien dat u bij BENU terecht kunt voor deskundig advies over zelfzorg.