Alles voor uw weerstand

leestijd 4 minuten·559 woorden

Bereid u voor op de herfst

Nu de R weer in de maand is, kan uw weerstand soms wel wat hulp gebruiken. We geven u graag tips om fit te blijven, bijvoorbeeld door extra vitamines te nemen als aanvulling op de voeding. Zo komt u de herfst wel door!

De huid kan in de herfst ook wel wat extra aandacht gebruiken. Door de gure wind, regen en lagere temperaturen heeft uw huid meer te verduren. Daarom bieden we, naast vitamines, ook de gezichtsverzorging extra voordelig aan.

Met ons advies bent u klaar voor de herfst

Verzorg de gevoelige huid met La Roche-Posay

La Roche-Posay is een specialist op het gebied van de gevoelige huid. Het thermaal water, dat in al hun producten wordt gebruikt, verzacht de huid. Gebruik bijvoorbeeld LRP Effaclar Duo+, getest onder toezicht van dermatologen en kinderartsen.

Ondersteuning voor uw weerstand

Uw weerstand blijft op peil door gezond te eten, genoeg te slapen en voldoende te bewegen. Soms kunt u iets extra’s gebruiken. Gebruik bijvoorbeeld Davitamon Compleet Weerstand om uw weerstand te ondersteunen met vitamine C, of A.Vogel Echinaforce, met Echinacea, om uw weerstand te verhogen. Echinacea stimuleert het immuunsysteem en helpt u sneller te herstellen na ziekte.

Verlicht gewrichtspijn in knie of vinger

Met Voltaren Emulgel* bestrijdt u niet alleen de pijn, maar ook de ontsteking zelf. Voltaren Emulgel is gemakkelijk aan te brengen op de huid en trekt snel in. De handige doseer- en smeerdop maakt aanbrengen extra gemakkelijk.

Ondersteun uw weerstand

Om gezond te blijven, is een goede weerstand essentieel. Sommige mensen denken dat hun weerstand iets is waar ze weinig invloed op hebben, maar dat is niet het geval!

Door gezond te leven, ondersteunt u uw weerstand. Denk dan bijvoorbeeld aan gezonde voeding, met voldoende vitaminen en mineralen. In de koudere maanden kunt u uw weerstand ondersteunen met voedingssupplementen als aanvulling op de voeding. Daarnaast is het belangrijk om voldoende te bewegen. Een goede balans tussen inspanning en ontspanning is daarbij onmisbaar.

Alles voor uw weerstand

Heeft u nog niet alles in huis voor het ondersteunen van uw weerstand? Ga dan naar een BENU Apotheek bij u in de buurt.

ZEKERHEID VOOR ALLES

Gezondheid is heel belangrijk voor u. En als het om uw gezondheid gaat, kiest u voor zekerheid. In onze nieuwe campagne staat dit thema dan ook centraal: Zekerheid voor alles!

Uzelf goed verzorgen is belangrijk voor uw gezondheid. Elk seizoen vraagt om een andere verzorging, daarom staat elke 2 maanden een nieuw thema centraal in onze campagne. U krijgt tips en advies over zelfzorg, zodat u goed voorbereid bent op het komende seizoen.

Apotheken krijgen een hoge waardering op deskundigheid over zelfzorg. Dit staat in de GfK Zelfzorgmonitor van 2017. De apotheek is een plek waar u kunt vertrouwen op goed advies en het vakmanschap van onze apothekers en assistenten. Speciaal daarvoor hebben we het Zelfzorgkeurmerk. Dit keurmerk laat zien dat u bij BENU terecht kunt voor deskundig advies over zelfzorg.

KOAG/ KAG - nr. 4206-0918-1352