BENU lanceert zelfzorg webshop

01-07-2020

BENU lanceert de BENU Webshop. Hiermee luistert BENU naar de online vraag voor zelfzorgmiddelen die normaal in de apotheek of bij een medisch speciaalzaak te koop zijn. Klanten kunnen bij de shop gebruik maken van handige checklists met onmisbare middelen voor thuis én voor onderweg. Voor informatie en zelfzorgartikelen kunt u naast uw vertrouwde BENU Apotheek nu dus ook online terecht!

Beter voorbereid op ongemak

BENU vindt het belangrijk dat klanten snel zelf de eerste hulp kunnen geven bij bijvoorbeeld een val of een insectenbeet. Veel Nederlanders zijn hier niet op voorbereid en hebben de zelfzorgmiddelen niet in huis of onderweg bij zich. Via de BENU Webshop kunnen klanten de checklists en tips over veelvoorkomende klachten gebruiken om zichzelf en hun gezin beter en sneller te behandelen.

Uitbreiding online services

“De webshop voor deze middelen stond al lange tijd op ons wensenlijstje zodat wij onze klanten een completer online service aanbod kunnen bieden. Door de coronacrisis is de ontwikkeling van de nieuwe webshop in een versnelling gekomen. De BENU Webshop breiden we in de komende tijd uit met medische hulpmiddelen en nog meer zelfzorg- en A-merk verzorgingsproducten. Het aanbod van andere webshops van BENU komt zo allemaal op één plek. Hierdoor krijgt de klant een overzichtelijk aanbod online en kan hij alles vanuit huis eenvoudig regelen’, vertelt Edwin Zwier, Directeur BENU Retail E-Commerce

Vrouw bestelt online

 Over BENU

BENU Nederland bestaat uit twee bedrijfsonderdelen: BENU Apotheek en BENU Direct Hulpmiddelenzorg. BENU Apotheek is een landelijk dekkende keten met circa 334 apotheken. BENU is met 3500 medewerkers en ruim 3,4 miljoen klanten onderdeel van Brocacef Groep N.V., een groep van ondernemingen actief op het gebied van de gezondheidszorg. Meer informatie op www.benuapotheek.nl, www.benudirect.nl en www.brocacef.nl.

contact_persoon
Neem contact op met Kim Assink
Corporate communicatiemanager