BENU vervolgt campagne ‘Ieder mens, andere zorg’

17-02-2020

Vandaag start de landelijke BENU merkcampagne: ‘Ieder mens, andere zorg’. BENU wil met de tv- en online campagne na de succesvolle lancering in oktober en november 2019 haar naamsbekendheid verder vergroten. Centraal in de campagne staat: slimme, persoonlijke en toegankelijke zorg voor iedereen.

Inhoud campagne

De tv-commercial van BENU focust op zowel mensen met kleine als grote aandoeningen. De boodschap is: iedereen is anders, daarom zorgt BENU anders voor iedereen. Om deze boodschap te bewijzen zet BENU ook korte tv-commercials in met als thema de Afhaalservice en de Medicijnscan.

Met de Afhaalservice kunt u medicijnen afhalen wanneer het u uitkomt. Met de Medicijnscan bent u altijd verzekerd van de juiste zorg. Ook de BENU Direct Hulpmiddelenzorg komt duidelijk terug in de campagne met een online video. Hierin staat het advies van de verpleegkundige, bezorging binnen 24 uur en het verzorgen van de declaratie centraal.

Mediakeuze

De tv-commercials zijn te zien op zenders van NPO en RTL van 17 februari tot en met 1 maart en van 16 tot en met 29 maart. De campagne is in dezelfde periode ook te bekijken op de websites van BENU, in de BENU Apotheken en op YouTube, Facebook en Instagram.

De tv-commercial is online niet meer beschikbaar.

De video voor de Afhaalservice, de Medicijnscan en van BENU Direct Hulpmiddelenzorg kunt u bekijken op ons YouTube kanaal.

contact_persoon
Neem contact op met Kim Assink
Corporate communicatiemanager