Colofon

Het BENU Redactieteam is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het redactieteam bestaat uit  BENU apothekers, redacteuren en een content manager. Ook maken we gebruik van creatieve bureaus voor de ontwikkeling van content.

De informatie op benuapotheek.nl kan niet worden beschouwd als een vervanger van het consult of een behandeling door een arts, apotheker of specialist. Bij vragen over uw gezondheid, behandeling of medicijnen raden wij u aan om altijd contact op te nemen met uw eigen arts, specialist of apotheker. Wij zijn niet aansprakelijk als de informatie niet volledig voldoet aan juistheid, volledigheid of effectiviteit. 
Heeft u vragen of opmerkingen over de inhoud van een artikel? Neem dan contact met ons op via communicatie@benuapotheek.nl.

Copyright

Alle rechten berusten bij BENU Apotheek, tenzij anders vermeld. Materiaal van derden wordt uitsluitend gebruikt met toestemming van de rechthebbenden. Mocht u ondanks onze zorgvuldigheid menen rechten te kunnen ontlenen aan in benuapotheek.nl gebruikt materiaal? Neem dan contact met ons op.