Over BENU

leestijd 2 minuten·344 woorden

BENU - Samen maken wij slimme, persoonlijke en toegankelijke zorg

Met ruim 3,4 miljoen klanten en 3.500 medewerkers is BENU één van de toonaangevende zorgverleners van Nederland. Door kennisuitwisseling, moderne oplossingen en samenwerking met artsen, verpleegkundigen en andere specialisten, maken wij zorg slimmer, persoonlijker en toegankelijker. 

Bij BENU kunt u terecht voor medicijnen, zelfzorgproducten en medische hulpmiddelen. Met ruim 365 BENU Apotheken is er altijd één bij u in de buurt. Van onze online services kunt u op ieder moment gebruik maken. Voor medicijnen op recept of zelfzorgproducten bent u van harte welkom in onze BENU Apotheken. Medische hulpmiddelen voor o.a. diabetes, incontinentie, medische drinkvoeding, stoma en wondzorg bestelt u online bij BENU Direct (en DeclaCare). Zowel patiënten als zorgverleners kunnen bij ons terecht voor productadvies of bestellingen. 
www.benuzorg.nl

BENU Apotheek

Met meer dan 365 BENU Apotheken is er altijd een apotheek bij u in de buurt. Onze 3.500 zorgprofessionals staan voor u klaar om u zo goed mogelijk te helpen. Wij doen ons werk met passie, voor onze klanten. We helpen u graag met onze services. U kunt zaken snel en eenvoudig online regelen, zoals inschrijven, herhaalmedicijnen regelen en apotheek in uw buurt zoeken.. Met goede zorg helpen wij u verder. Bijvoorbeeld door samen tussentijds uw medicijngebruik te checken. Of met de BENU Medicijnscan om uw medicijngebruik te verbeteren. Zo helpt BENU met uw zorg en gezondheid
www.benuapotheek.nl

Een rondleiding door de website van BENU ApotheekBENU Direct

Bij BENU Direct (DeclaCare) krijgt u advies en zorg op maat voor de medische hulpmiddelen voor incontinentie, diabetes, stoma's, wondzorg en medische drinkvoeding. U bestelt online en BENU levert uw bestelling direct aan huis of bij uw zorginstelling. Onze gespecialiseerde verpleegkundigen helpen u om de juiste producten te kiezen. Zowel zorgverleners als patiënten kunnen bij ons terecht voor productadvies of bestellingen.
www.benudirect.nl en www.declacare.nl

Onderdeel van Brocacef Groep

BENU is onderdeel van de Brocacef Groep, gevestigd in Maarssen en actief in de gezondheidszorg. Bij de groep werken ruim 5.000 collega’s. Ook Brocacef, Groothandel, Zorglogistiek, Maatmedicatie, Supplies & Services en Ziekenhuisfarmacie behoren tot de Brocacef Groep.

Brocacef Groep NV zelf is onderdeel van de PHOENIX Group. Dit is een belangrijke Europese speler op het gebied van farmaceutische zorg. Brocacef Groep behoort tot de Phoenix Groep (Mannheim, Duitsland – actief in 24 landen en 30.000 medewerkers) en McKesson Europe AG (Stuttgart, Duitsland – actief in 27 landen en 70.000 medewerkers). Zowel Phoenix als McKesson zijn internationaal toonaangevende dienstverleners op het gebied van de gezondheidszorg.

www.brocacef.nl en www.phoenixgroup.eu