Over BENU

leestijd 2 minuten·344 woorden

Wie zijn wij?

BENU Apotheken B.V. is de grootste keten van apotheken in Nederland. Er zijn al meer dan 365 BENU Apotheken. Door kennisuitwisseling, moderne oplossingen en samenwerking met artsen, verpleegkundigen en andere specialisten, maken wij zorg slimmer, persoonlijker en toegankelijker.  

Een rondleiding door de website van BENU Apotheek

Wat kunt u van uw BENU Apotheek verwachten?

Bij BENU Apotheek staat ú centraal. Onze teams helpen u vriendelijk, vakkundig en snel.  

  • U kunt vertrouwen op onze deskundigheid en zorgvuldigheid. Wij stemmen  uw medicijnen zorgvuldig af op uw persoonlijke gezondheidssituatie. De medicijnvoorschriften die u van uw BENU Apotheek krijgt, voldoen altijd aan de nieuwste farmaceutische richtlijnen.  
  • Wij maken het u gemakkelijk, met optimale service. Zo krijgt u altijd een mailtje of sms-je als uw medicijnen klaarliggen. Kunt u ze niet tijdens openingstijden afhalen? Geen probleem. Buiten openingstijden kunt u terecht bij onze afhaalautomaten (bij uw BENU Apotheek) en afhaalpunten (op andere locaties). Ook kunt u gebruikmaken van onze bezorgservice. Lees meer hierover  op de pagina Medicijnen afhalen en bezorgen
  • Medische hulpmiddelen kunnen wij bij u aan huis leveren via BENU Direct
  • Wij helpen u graag als u vragen over (uw) gezondheid heeft. U kunt altijd binnenlopen bij uw BENU Apotheek, zonder afspraak.  
  • Naast medicijnen bieden wij u allerlei aanvullende gezondheidsproducten. Bijvoorbeeld vitaminen en EHBO-artikelen. 
  • Ook bieden wij u de beste huidverzorgingsproducten. U kunt ze kopen in uw BENU Apotheek.  Of bestel ze online via onze webwinkel www.zorgvoormijnhuid.nl.   

Kortom, BENU Apotheek combineert persoonlijke aandacht met optimale dienstverlening. Zo maken wij zorg toegankelijker.

BENU Apotheek, onderdeel van Brocacef Groep

Alle BENU Apotheken in Nederland zijn onderdeel van Brocacef Groep NV. Ook Brocacef, Groothandel, Zorglogistiek, Maatmedicatie, Supplies & Services en Ziekenhuisfarmacie behoren tot de Brocacef Groep. 
Brocacef Groep NV zelf is onderdeel van de PHOENIX Group. Dit is een belangrijke Europese speler op het gebied van farmaceutische zorg. 

Hoofdkantoor BENU Apotheek 

BENU Apotheken B.V.  
Postbus 75  
3600 AB Maarssen  
Telefoon: 030 245 29 33