Zelftesten

Snel en betrouwbaar inzicht in uw gezondheid

Met de BENU Zelftesten bieden we u snel en betrouwbaar inzicht in uw eigen gezondheid. Deze testen zijn makkelijk thuis te doen. Zo kunt u testen of u een blaasontsteking hebt, in de overgang bent of een hoog cholesterol hebt. Met deze testen kunt u zelf, zonder een arts, meten, controleren of een diagnose stellen. U kunt dus zelf uw gezondheid in de gaten houden. Deze zelftesten zijn te bestellen in de BENU Webshop of zijn af te halen op advies van een BENU Apotheker. Blijkt uit de test dat er iets niet in orde is? Neem dan contact op met uw huisarts. Komt er niks uit de test, maar heeft u wel een langere tijd klachten? Ook dan moet u contact opnemen met uw huisarts.

BENU Zelftesten

 • Eenvoudig in gebruik
 • Snel testen
 • Betrouwbaar resultaat
 
Vrouw doet zelftest op de ipad

Hoe werkt het

Wij vinden het belangrijk dat u gezond blijft en dat u alles in huis heeft om snel en betrouwbaar inzicht in uw gezondheid te krijgen. Daarom kunt u op benushop.nl eenvoudig uw zelftesten bestellen. Ook kunt u de zelftesten afhalen bij uw dichtsbijzijnde apotheek. Natuurlijk met het deskundige advies van uw BENU Apotheker.

De BENU Zelftesten

…bieden snel en betrouwbaar inzicht uw eigen gezondheid.
…zijn makkelijk thuis te doen.
…helpen u op uw eigen moment een diagnose stellen.

De zelftesten van BENU Apotheek

U kunt de volgende zelftesten bestellen in de BENU Webshop of afhalen bij uw BENU Apotheek:

Doosjes van de zelftesten, menopauze, blaasontsteking, cholesterol
 • Overgangstest
  Heeft u lichamelijke en geestelijke symptomen en weet u niet of dit bij de overgang hoort? Doe de overgang test en ontdek of u in de overgang bent. De overgangstest geeft resultaat binnen 5 minuten en is 99% nauwkeurig.
 • Blaasontsteking test
  Als u te lang doorloopt met een blaasontsteking kunt u last krijgen van een nierbekkenontsteking. Daarom is het belangrijk om een blaasontsteking gauw te herkennen en te behandelen. Met een blaasontsteking test ziet u binnen een paar seconden of u een urineweginfectie hebt en kunt u uw huisarts tijdig om een behandeling vragen. Met deze thuistest krijgt u het resultaat binnen 3 minuten. De uitslag is 97% nauwkeurig.
 • Cholesterol test
  Eén op de drie mensen heeft een te hoog cholesterolgehalte. Een hoog cholesterolgehalte merkt u niet meteen, maar op de langere termijn is dit niet goed voor uw gezondheid. Test daarom regelmatig hoe hoog uw cholesterolgehalte is. De zelftest cholesterol geeft aan hoeveel cholesterol er in uw bloed zit. Is uw cholesterolgehalte te hoog, dan moet u uw levensstijl aanpassen. Met deze test heeft u binnen 3 minuten resultaat. De uitslag is 96% nauwkeurig.
Stroomschema zelftest

 

Of kom langs bij uw dichtsbijzijnde BENU Apotheek.