BENU Apotheek afhaalpunt

Haal uw medicijnen af wanneer het u uitkomt bij onze afhaalpunten.

Haal uw medicijnen af bij ons afhaalpunt

U kunt medicijnen afhalen in uw BENU Apotheek, maar ook bij onze afhaalpunten. Wij maken de medicijnen klaar en stoppen ze in een verzegeld pakketje. U ontvangt een sms of e-mail met het bericht dat u het pakketje kunt afhalen bij het afhaalpunt.

Bent u ingeschreven bij een BENU Apotheek en heeft deze apotheek een afhaalpunt? Dan kunt u daar gebruik van maken, zowel binnen als buiten onze openingstijden. U kunt zich hier online aanmelden voor het afhalen bij een afhaalpunt

Bent u nog niet ingeschreven bij uw BENU apotheek? Schrijf u dan in via dit online inschrijfformulier. Hierin kunt u ook aangeven of u gebruik wilt maken van een afhaalpunt.

Let op, nog niet iedere apotheek heeft een afhaalpunt.

Goed om te weten

  • De apotheker moet in het bezit zijn van uw e-mailadres of 06-nummer voor het verzenden van de afhaalcode.
  • Gebruikt u de medicijnen voor de eerste keer? Afhalen bij de afhaalautomaat of het afhaalpunt is mogelijk. Wij bellen u dan voor uitleg over het gebruik van de medicijnen.
  • Koelkastartikelen en grote verpakkingen kunt u alleen afhalen in de apotheek.
  • Medicijnen niet volledig vergoed door uw zorgverzekeraar? U betaalt achteraf via een automatische afschrijving of een factuur.
  • Gebruik van de afhaalautomaat of het afhaalpunt is gratis.
  • Wilt u dat iemand anders uw medicijnen afhaalt? Dan moet u hiervoor toestemming geven. Dit kan op de pagina Iemand anders machtigen.
  • Heeft u binnen 3 dagen na het ontvangen van de afhaalcode uw medicijnen niet opgehaald? Dan ontvangt u een herinnering per e-mail. Hierna heeft u nog 24 uur de tijd om uw medicijnen op te halen.

Zoek hier de dichtstbijzijnde BENU Apotheek met een afhaalpunt.

Vind hier meer informatie over de afhaalautomaten van BENU.