BENU Apotheek afhaalpunt

Om het nog makkelijker voor u te maken om uw medicijnen af te halen hebben we BENU afhaalpunten in supermarkten en zorginstellingen. Nog niet alle BENU Apotheken hebben een afhaalpunt. Bekijk welke afhaalservices uw BENU Apotheek beschikbaar heeft.

Man haalt zijn medicijnen af bij BENU

Hoe werkt het?

Het BENU Afhaalpunt is een service voor onze klanten. U ontvangt een sms of email (uw voorkeur) wanneer uw medicijnen klaar liggen bij het afhaalpunt van uw keuze. Bent u nog geen klant? Schrijf u direct in. Geef in uw inschrijving gelijk toestemming voor het gebruik van een afhaalpunt.

Bent u al klant bij BENU? U hoeft dan alleen nog toestemming te geven om uw medicijnen klaar te laten leggen bij een afhaalpunt via het aanmeldformulier.

Goed om te weten

  • Gebruikt u de medicijnen voor de eerste keer? Afhalen bij de afhaalautomaat of het afhaalpunt is mogelijk. Wij bellen u dan voor uitleg over het gebruik van de medicijnen.
  • Koelkastartikelen en grote verpakkingen kunt u alleen afhalen in de apotheek.
  • Medicijnen niet volledig vergoed door uw zorgverzekeraar? U betaalt achteraf via een automatische afschrijving of een factuur.
  • Gebruik van het afhaalpunt is gratis.
  • Wilt u dat iemand anders uw medicijnen afhaalt? Dan moet u hiervoor toestemming geven. Vul dan het volgende formulier in: iemand anders machtigen.
  • Heeft u binnen 3 dagen na het ontvangen van het afhaalbericht uw medicijnen niet opgehaald? Dan ontvangt u een herinnering per e-mail. Hierna heeft u nog 24 uur de tijd om uw medicijnen op

    te halen. 

Zoek hier de dichtstbijzijnde BENU Apotheek met een afhaalpunt. Of vind hier meer informatie over de BENU Afhaalautomaat.