BENU Medicijnrol

leestijd 2 minuten·406 woorden

Maak uw medicijngebruik overzichtelijk

Gebruikt u meerdere medicijnen per dag? En neemt u deze medicijnen op verschillende momenten van de dag in? De BENU Medicijnrol is dan een handig hulpmiddel om overzicht te houden. In deze medicijnrol zijn uw medicijnen per innamemoment verpakt in een zakje. Alle zakjes zitten op een rol voor een periode van één of twee weken. De BENU Medicijnrol helpt u om uw medicijnen op tijd en in de juiste hoeveelheid in te nemen. Handig en veilig.

  • Uw medicijnen handig verpakt per moment van de dag
  • Een pillendoos is niet meer nodig
  • Helpt 90.000 klanten hun medicijnen veiliger in te nemen
 

Daarvoor gaat u naar BENU


Handige oplossing voor dagelijks medicijngebruik

Wilt u beter overzicht over uw dagelijks medicijngebruik? De BENU Medicijnrol helpt om de juiste medicijnen op het juiste moment in te nemen. Bespreek met uw apotheker of deze service voor u een oplossing is. Uw mantelzorger of thuiszorgverpleegkundige kan u daar eventueel bij helpen. In overleg met uw arts bepalen wij dan welke medicijnen in de BENU Medicijnrol kunnen en welke momenten van de dag hierbij horen. In de apotheek geven wij u uitleg over het gebruik. Wij nemen contact met u op om een afspraak te maken. U kunt dan ook aangeven of u de BENU Medicijnrol afhaalt bij uw apotheek of dat u deze liever thuisbezorgd krijgt. Uw apotheek zorgt ervoor dat u op tijd uw nieuwe BENU Medicijnrol krijgt. U hoeft daarvoor geen herhaalrecept aan te vragen.

Het is nu makkelijker om mijn medicijnen op het juiste moment in te nemen.

;

Ruimte voor verandering in uw medicijngebruik

Wat vandaag het beste voor u is, kan morgen anders zijn. Uw situatie kan veranderen of u krijgt nieuwe medicijnen. Ook als u de BENU Medicijnrol gebruikt, houdt uw apotheek uw medicijngebruik goed in de gaten. Zijn er verbeteringen voor u of stelt uw arts een verandering voor? Dan krijgt u de nieuwe medicijnen eerst apart mee. Bij een blijvende aanpassing passen wij uw medicijnrol aan en geven dat aan u door.

Tip van de apotheker

Zet in uw telefoon een herinnering voor de verschillende momenten van de dag dat u medicijnen gebruikt.

De BENU Medicijnrol…

…helpt 90.000 klanten hun medicijnen veiliger in te nemen
…wordt door gebruikers als handig ervaren
…zorgt bij gebruikers voor verbeterd medicijngebruik
…geeft onze klanten een prettig gevoel

Stappenplan BENU Medicijnrol - afbeelding